top of page

Eco

Duurzaam

Hergebruik

De ondernemer

Dagelijks op de fiets! Alleen in tijden van de winterse dagen met de auto... De kou is helaas te sterk. Elke werkdag fiets ik 30km op en neer van Delft naar Rotterdam. Op de dagen met veel tegenwind denk ik om met de auto naar mijn werk te gaan, maar mijn geweten fluisterd al gauw in mijn oren, dat ik elke psychische en fysieke kracht moet inzetten om mijn omgeving niet te schaden. Dus spring ik op m'n fiets en fiets ik met een tevreden gevoel in de moedige hoop, dat ik het goede doe.

 

Mijn ecologische voetafdruk is voor mijn levenspatroon enorm belangrijk. De eisen dat ik aan mezelf en hoekbankie.NL stel zijn op basis van mijn intuïtie, logische beredenering, sociale omgeving en het bestuderen van wetenschappelijke onderzoeksverslagen opgesteld.

Het team

Een bron van energie!

De bezorgers en bezorgsters die 1 keer per week onderweg zijn om uw hoekbank bij af te leveren.

De ophalers en ophaalsters, die 1 keer per week de oude hoekbanken bij mensen ophaalt.

De reinigegingsspecialisten reinigen de tweedehands hoekbank tot de conditie: zo goed als nieuw.

De showroom host, die u altijd vriendelijk en met open armen u verwelkomt. De host denkt graag met u mee, als u zelf niet uitkomt met de gewenste hoekbank.

Materiaal

Voor het herstellen van onze hoekbanken gebruiken we materialen afkomstig van donor hoekbanken. Hierdoor reduceren we het gebruik van nieuwe materialen met 100 procent!

Een donor hoekbank is een tweedehands hoekbank die niet meer duurzaam hersteld kan worden. De bruikbare materialen, zoals koudschuim, veringen, poten en nog veel meer kleine onderdelen, worden dan hergebruikt voor een hoekbank die wel hersteld kan worden.

Transport

Op dit moment bezorgen wij door heel Nederland en België met een meubelbak. Deze meubelbak heeft ruimte voor ongeveer 6 á 8 hoekbanken. We proberen samen met onze klanten een bezorgdag af te spreken waarbij onze meubelbak vol is. Met een volle lading besparen we met z'n allen de druk op het milieu.

Bel of app mij voor een gesprekje, sparren of niksen.

Nieuwe en verfrissende ideeën zijn altijd van harte welkom.

Elke keer als ik weet wat ik kan typen, dan zal ik dat hier weer updaten!

Reading a Book
bottom of page