top of page

Nieuws

hoekbankie.NL
in de spotlight

Actualiteiten over hoekbankie.NL

Facts & figures

en

mooie praktijkvoorbeelden

U leest het hier!

Alles over onze 2de kans en refurbished hoekbanken.

IMG_0699[1].JPG
IMG_0699[1].JPG

Onze retro pareltjes kwamen op tv!

Onze retro pareltjes van Rolf Benz mede beschikbaar gesteld door hoekbankie.NL, maken decor voor de retrotainmentshow van RTLXL. Mis het niet, want prikkie's scoren doe je bij hoekbankie.NL

Retrotainmentshow waarin Chantal Janzen samen met captains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1984 of 2000. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Chantal, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. En er is ook volop ruimte voor nostalgische fragmenten en muziek.

https://www.rtlxl.nl/programma/oh-wat-een-jaar

Wat voor hoekbank zit Chantal Janzen op bij de retrotainmentshow? Wat voor hoekbank zit Carlo Boszhard op bij de retrotainmentshow? Wat voor hoekbank zit Ruben Nicolai op bij de retrotainmentshow?

Waar kan ik een retro bank scoren? Waar kan ik zo'n ouderwetse bank kopen als bij de retrotainmentshow? Zijn deze banken nog steeds te koop? Wat voor merk bank gebruiken ze bij de Retrotainmentshow? 

#retrotainment #retro #chantaljanzen #chantal #janzen #rubennicolai #ruben #nicolai #carloboszhard #carlo #boszhard #1984 #80s #90s #00s #RolfBenz #hoekbankie #prikkie #tv

IMG_0715[1].JPG

Gesloten locatie

hoekbankie.NL had in 2021 een tijdelijke locatie in Houten!

 

Hier liep het als een vuurtje. Hoekbanken kwamen en gingen naar hun nieuwe huis. Inpakken geblazen! Deze hoekbanken voor een prikkie waren als eerste in hun nieuwe huis.

 

#verkocht #hoekbankie #hoekbankie voor een prikkie

#cheaper then cheap

Een kijkje in onze pop-up locatie(s) nemen? Klik bovenaan in het menu op contact voor het adres!

IMG_0715[1].JPG
bottom of page